Filmvilág2 - Jogi nyilatkozat,Segítség nyújtás,Felhasználási feltétel
Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Jogi nyilatkozat,Segítség nyújtás,Felhasználási feltétel

Jogi Nyilatkozat és felhasználási feltétel! Az oldal nem tárol semmilyen jogsértő tartalmat. Minden film külső forrásból származik nem az általunk üzemeltetett szervereken futnak a filmek, Mi csak be linkeljük annak a helyét ,Így az esetleges filmek és adatok jogdíját és a felelősségét a videómegosztó portál üzemeltetőit érinti❗❗❗ Ha esetleg bármely tartalom törlődne illetve elérhetetlenné válna ,vagy meghibásodna a videómegosztó szerverei vagy karbantartási munkálatok folynának akkor ezekre az eshetőségekre nem tudunk garanciát vállalni ,De maga a honlapunkon sem tudjuk garantálni a folyamatos probléma mentes működést ritkán itt is előfordulhat karbantartás!

Felhasználási feltételek Jelen felhasználási feltételek, A FILMVILÁG2 portál (továbbiakban: Üzemeltető) és Ön (továbbiakban: Felhasználó) között létrejött szerződést, mely tartalma és elfogadása jelenti az ingyenes szolgáltatások (továbbiakban: szolgáltatás) igénybevételének feltételeit. A szerződés tartalmazza a weboldal használatával, igénybevételével kapcsolatos szabályokat! Az oldal használatával ön kijelenti, hogy elfogadta a felhasználási feltételeket. Az Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy jelen szerződést bármikor, előzetes bejelentés nélkül szabadon módosíthassa. A továbbra is igénybe vett szolgáltatás az szerződés automatikus elfogadását jelenti. Műszaki követelmények: A felhasználó tudomásul veszi és elfogadja, hogy a szolgáltatás használata egyéb hardver és szoftver eszközöket igényel(het), valamint hogy az említett hardverre és szoftverre vonatkozóan a felhasználó saját felelősségére jár el. A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget a honlapon szolgáltatott információkkal, tartalmakkal, termékekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban, különösen a harmadik féltől beszerzett információkra, tartalmakra, termékekre és szolgáltatásokra nézve. A honlap használatával Ön elismeri, hogy azt csak és kizárólag saját felelősségére teszi.

A szolgáltató nem vállal semmilyen felelősséget az Ön számítógépén vagy egyéb vonatkozásban keletkezett/elszenvedett károkért a honlap használatával kapcsolatban. A szolgáltató kizár minden felelősséget, amely a weboldal letöltéséből, esetleges hibájából, illetve az Ön számítógépén futó programmal való összeegyeztethetetlensége, vagy bármely internetes vírus miatt következik be. A szolgáltató nem garantálja, a weboldalhoz való hozzáférés folyamatos vagy hibamentes hozzáférését. A honlap, illetve az ott elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok hozzáféréséből, illetve azok közvetett vagy közvetlen felhasználásából, a honlap használatra alkalmatlan állapotából, vagy a nem megfelelő működésből, hiányosságból, esetleges üzemzavarból, vagy félreérhetőségből eredő károkért és/vagy veszteségért való felelősséget a szolgáltató kizárja. Továbbá nem vonható felelősségre a szolgáltatás elérhetetlenségért sem, mivel ezek a tartalmak, nem az Üzemeltető szerverein találhatók, így azok folytonos elérését nem tudjuk biztosítani.

Keresőmotor használata : A filmek között rákereshetsz úgy is a tartalmakra hogy beírod az egyik kedvenc főszereplőd nevét és kilistázza az összes tőle fent lévő filmet ,(Angol nyelven nem,csak magyar címekkel tudsz keresni) Ha esetleg nem adná ki de még is fent van a film akkor csak egy szót írj be a filmcímből! Példa:Richie Rich - Rosszcsont beforr keresés ezzel---->(beforr) Az oldal nem igényel semmiféle regisztrációt , egyszerűen csak a film címre vagy a borítóképre kattintva indulnak a tartalmak!

 
 


Facebook csoportunk

Onlinefilmvilág2 Filmek kiváló minőségben

Hirdetés


Hívj meg egy kávéra :)


Archívum

Naptár
<< Május >>
<< 2024 >>
Ke Sze Csü Szo Va
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31    

Statisztika

Oldalon tartózkodók száma: 83
Összes: 3692770
30 nap: 186188
24 óra: 6964